ROĐENI

Barbarez: Velež je sve što smo mi Mostarci voljeli i ja se nadam da taj osjećaj vlada i danas

Hvala kapitenu. Rođeni za vječnost - istakli su iz FK Velež, uz veliko slovo K

Sergej Barbarez. FK Velež

Piše: G. Š.

16.7.2022

Legenda našeg fudbala Sergej Barbarez ponovo je upisao svoje ime u članstvo FK Velež.

- Svoju karijeru sam počeo u Veležu i najveći san mi je bio ući u prvu ekipu - tu početi i završiti svoju fudbalsku karijeru. Velež je sve što smo mi Mostarci voljeli i ja se nadam da taj osjećaj vlada i dan danas među djecom koja danas prave svoje prve fudbalske korake, poručio je Barbarez te dodao;

- Ponosan sam i sretan što sam bio član Veleža i vjerujte da sa tim jednakim dječačkim žarom osjećam Velež i danas. Pozivam svu našu raju da podrže naš Velež u njegovom daljem rastu i usponu, na bilo koji način, a posebno da postanu njegovi članovi u godini zlatnog jubileja našeg kluba, zaključio je Sergej.

Mi smo Rođeni, objavljeno je iz FK Velež.

- Fudbaler koji je u svojoj igračkoj karijeri nastupao za takve klubove kao što su Hanover 96, Union Berlin, Hanza Roštok, Borusija Dortmund, HSV i Baher Levekruzen, legendarni kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, naš Mostarac i neko ko uvijek sa ponosom ističe ljubav prema našem gradu, a posebno prema našem Veležu, upisao je svoje ime u jubilarno članstvo našeg kluba. Hvala kapitenu. Rođeni za vječnost - istakli su iz FK Velež, uz veliko slovo K.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.