AKO STE SE PITALI GDJE JE

Najbolji napadač svoje reprezentacije je protjeran iz tima i nije otišao u Katar: Za to vrijeme igra Call of Duty i psuje

Čičarito je nakon Mundijala u Rusiji 2018. godine odigrao svega tri utakmice

Čičarito: Umjesto u Kataru, sjedi kući za računarom. Screenshot

E. Ć.

22.11.2022

Dok reprezentacija Meksika nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru, legendarni napadač ove zemlje i bivši igrač Real Madrida i Mančester junajteda Havijer Hernandez Čičarito (Javier Chicharito) igra Call of Dutyja. 

On je nakon Mundijala u Rusiji 2018. godine odigrao svega tri utakmice jer se otkrilo da je stajao iza orgija uoči tog Svjetskog prvenstva. 

Zbog toga ga sada nema u timu Meksika, a dok se njegova reprezentacija takmiči u Kataru, on igra Call of Duty i psuje. Čičarito je prenosio uživo igranje videoigrice i psovao dok je komunicirao s ostalim igračima. 

Čičarito je za reprezentaciju Meksika odigrao 109 utakmica i postigao je 52 gola. Osim za Real i Mančester junajted, u svojoj karijeri je nastupao za Guadalajaru, Bajer Leverkuzen, Vest Hem, Sevilju i Los Anđeles Galaksi čiji je sada član.

Inače, Čičarito se proslavio na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. godine, a njegove dobre partije su ga preporučile treneru Junajteda legendarnom Siru Aleksu Fergusonu (Alex). 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.