SAOPĆENO IZ KLUBA

Nastavljena čistka na Koševu: Emir Hadžić više nije sportski direktor Sarajeva

On će karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Kardif siti, Kortrijk i Sarajevo

Hadžić: Zahvalio se na prilici. FK Sarajevo

E. Ć.

23.11.2022

Fudbalski klub Sarajevo objavio je na zvaničnoj klupskoj stranici da Emir Hadžić više nije sportski direktor ekipe sa Koševa. Iz Sarajeva su se zahvalili Hadžiću na saradnji.

Prije svega želio bih se zahvaliti predsjedniku Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim i za mene je velika čast što sam u ovom periodu bio sportski direktor Sarajeva. Jasno je da polusezona koja je iza nas nije bila u skladu sa renomeom kluba kakav je Sarajevo i da nisu ispunjena očekivanja ni nas samih kao ni navijača. 

Svjestan sam grešaka koje sam napravio i za njih preuzimam odgovornost. Hvala svim uposlenicima kluba na profesionalnoj saradnji kao i navijačima koji su nas podržavali u teškim trenucima. 

Siguran sam da je sa Ismirom Mirvićem na čelu klub u dobrim rukama i da će uz podršku svih onih koji vole Sarajevo nastaviti rasti i razvijati se u pravom smjeru - rekao je Hadžić nakon prekida saradnje, objavio je FK Sarajevo.

On će karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Kardif siti, Kortrijk i Sarajevo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.