BEZ DLAKE NA JEZIKU

Sarajlija prokomentarisao srbijanski seks-skandal: Ne sviđa mi se to što su žene otišle tamo, one žele lovu, to je parada kiča

To je generacija fudbalera koja je jako talentirana, ali nije služila vojni rok, rekao je analitičar RTS-a, Sarajlija Rade Bogdanović

Rade Bogdanović. Marko Tešanović/Mozzart Sport

G. Š.

1.12.2022

Reprezentacija Srbije u petak od 20 sati igra protiv Švicarske u 3. kolu Svjetskog prvenstva 2022. Našim istočne komšijama potrebna je pobjeda za prolazak u osminu finala, a uoči utakmice pojavile su se priče o navodnim seks-skandalima... Navodno, situacija je napeta jer se saznalo za intimne odnose nekih reprezentativaca s djevojkama njihovih saigrača. No, sve je jučer demantovao Dušan Vlahović.


Zato su malo razmaženi

- To je generacija fudbalera koja je jako talentirana, ali nije služila vojni rok, rekao je analitičar RTS-a, Sarajlija Rade Bogdanović, te dodao:

- Da jesu, onda bi znali da mogu i moraju izdržati bez djevojke, žene i roditelja najmanje pet do šest mjeseci. Oni to nisu prošli i zato su malo razmaženi. Ne sviđa mi se to što su žene otišle tamo. Njihove žene žele lovu, to je parada kiča. One čim dođu, tu nema sreće ni raspoloženja, zaključio je Bogdanović.

Nada se da će izabranici Dragana Stojkovića Piksija shvatiti važnost predstojeće utakmice.

- Ovo je šansa generacije. Da sam na njihovom mjestu, ugasio bih mobitele i skoncentrirao se na utakmicu.


Ljuljaj to dijete tamo...

No, Bogdanović je otišao korak dalje i suprugama reprezentativaca Srbije poslao poruku umjesto njihovih muževa:

- Ljuljaj to dijete tamo, kupaj se u milionima, a mene pusti da igram.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.