SVJETSKO PRVENSTVO

Pogledajte kako Rade Bogdanović i Nele Karajlić pjevaju himnu FK Željezničar

Tokom emisije RTS-a posvećene Svjetskom prvenstvu u fudbalu gost je bio i stručni konsultant za suđenje Dejan Nedić koji je po ulasku u studio rekao da ima lijepo iznenađenje za voditeljicu Draganu Kosjerinu i njene goste

Nele Karajlić i Rade Bogdanović. Screenshot

Piše: G. Š.

6.12.2022

Nekadašnji pjevač grupe Zabranjeno pušenje Nele Karajlić i bivši napadač Željezničara Rade Bogdanović sinoć su ponovo zapjevali himnu Željezničara: ‘Mi smo Željini, Željo je naš". 

Naime, tokom emisije RTS-a posvećene Svjetskom prvenstvu u fudbalu gost je bio i stručni konsultant za suđenje Dejan Nedić koji je po ulasku u studio rekao da ima lijepo iznenađenje za voditeljicu Draganu Kosjerinu i njene goste. A potom je zapjevao hit Kemala Montena: "Sarajevo ljubavi moja". To je odmah izmamilo osmijeh kod Karajlića i Bogdanovića, ali i voditeljice Kosjerin, a razlog nije teško pogoditi - svi su rođeni u Sarajevu.

Nedić je rekao da žali što nikada nije sudio derbi Željezničar - Sarajevo, na šta mu je Nele odgovorio da bi njega čuo s juga... A potom su Karajlić i Bogdanović zapjevali: "Mi smo Željini, Željo je naš".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.