KAPITEN VATRENIH

Modrić prelomio: Nakon bronze na Mundijalu, otkrio da li će više igrati za Hrvatsku

Igrat ću za Hrvatsku dalje u Ligi nacija. Nakon toga ćemo vidjeti kako dalje, rekao je Modrić

Modrić: Obradovao navijače. AP

E. Ć.

17.12.2022

Hrvatska reprezentacija obradovala je svoje navijače i osvojila bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru, pobjedivši selekciju Maroka rezultatom 2:1 u utakmici za treće mjesto.

Nakon uspjeha "Vatrenih" za navijače hrvatske reprezentacije stigla je još jedna sjajna vijest. Naime, kapiten "Vatrenih" Luka Modrić će igrati za reprezentaciju i dalje nakon ovog Mundijala.


- Napravili smo nešto stvarno strašno za hrvatski fudbal. Htjeli smo zlato, bili smo blizu. Možemo biti ponosni na našu igru i odlazimo kao pobjednici u Hrvatsku. Idemo se proveseliti sad u Hrvatsku. Uspjesi s reprezentacijom su za mene posebni i čine me sretnim. Kao momčad smo narasli jako puno. Hrvatska nije čudo koje se dogodi svakih 20 godina. Ne mogu na nas sad gledati kao dark horsea, nego kao jednu silu u fudbalu. Zadnjih su godina mladi igrači pokazali kvalitetu, donijeli su energiju - rekao je Modrić i dodao:

Budućnost našeg nogometa je svjetla. Neki su prvi put tu i osvojili su medalju. Meni je trebalo za to 12 godina. Prošao sam sve i svašta. Oni to trebaju cijeniti. Igrat ću za Hrvatsku dalje u Ligi nacija. Nakon toga ćemo vidjeti kako dalje.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.