POSTALI SU HIT

Najslađi navijači Hrvatske Luka, Lovro i Maro ponovo oduševili: Pogledajte kako su trojke iz Kiseljaka danas navijale

Dok sam im pravio mlijeko, palo mi je napamet da uzmem sebi pivu i da je popijem s njima, ispričao je Vlatko Bošnjak

Z. K.

17.12.2022

Trojke iz Kiseljaka kao šeici. Facebook

Najslađi navijači Hrvatske Luka, Lovro i Maro ponovo su oduševili svojim navijanjem, ali i stilom oblačenja. Utakmicu za treće mjesto Hrvatske i Maroka (2:1) pratili su kao šeici. 

Trojka i njihov otac Vlatko postali su pravi hit. Vlatko Bošnjak, otac preslatkih trojki, istakao je da je fotografija - na kojoj on ispija nazdravlja s djecom koja piju mlijeko iz bočica - koja je postala viralna na društvenim mrežama nastala spontano. 

- Nevjerovatno, djeca su krenula na spavanje. Može se isto vidjeti na slici da su tu pidžamice. Dok sam im pravio mlijeko, palo mi je napamet da uzmem sebi pivu i da je popijem s njima. Kad piju mlijeko tad su i najmirniji, inače samo zuje. Sve je bilo spontano. Sliku smo objavili, krenuli su lajkovi, dijeljenja, mediji to da objavljuju. Kasnije nije bilo kraja, redom svi. Baš nevjerovatno - ispričao je Bošnjak za "Avaz".

Luka, Lovro i Maro će na Valentinovo 2023. godine napuniti tek dvije godine, a već su navijačke zvijezde.


Luka, Lovro i Maro, kaže nam njihov tata, jako su vesele bebe i njemu i njegovoj supruzi Martini nije teško nositi se sa svakodnevnim izazovima koje donosi rođenje tri bebe odjednom.

Kako je ispričao za "Avaz", porodica je primila i brojne pozive, kako iz BiH tako i iz regiona.

- Isto zove nas čovjek iz Zagreba, direktor Ožujskog piva da želi poslati karton mlijeka i tri gajbe pive. Čovjek iz Čitluka, pet litara vina za momke. Nevjerovatno baš. Iz neke zafrkancije, navijačka pjesma, utakmica... baš je ispala prava priča - ispričao je Vlatko Bošnjak za "Avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.