EMOTIVNI ZAGRLJAJ

Ko je žena sa proslave: Svi su mislili da je Mesi zagrlio majku, argentinski mediji otkrili o kome je zapravo riječ

U pitanju je mama Serhija Aguera Adrijana, koja je sa tribina Lusaila pratila utakmicu

Mesi: Aguerova mama mu čestitala na velikom uspjehu. Twitter

E. Ć.

19.12.2022

Argentina je u fenomenalnom finalu Svjetskog prvenstva nakon velike drame i penala jučer savladala Francusku (4:3) i tako postala prvak svijeta nakon 36 godina čekanja.

Prva zvijezda "Gaučosa" i kapiten tima Lionel Mesi (Messi) osvojio je jedini trofej koji mu je nedostajao u njegovoj bogatoj karijeri. Odlučujući penal dao je Gonzalo Montijel, a onda je uslijedilo veliko slavlje Argentinaca.



U jednom trenutku Mesi je šetao terenom, kada mu je prišla jedna žena. Mesi se oduševio kada je vidio ko je iza njega i srdačno je zagrlio. Brojni svjetski mediji su prenijeli kako se radi o Mesijevoj mami Seliji Mariji (Celia).

Međutim, argentinski mediji su objasnili da to nije bila Mesijeva mama, jer je ona na tribinama Lusaila nosila drugačiji dres. Otkrili su o kome je riječ.

U pitanju je mama Serhija Aguera (Sergio) Adrijana, koja je sa tribina Lusaila pratila utakmicu. Adrijana je dotrčala do Mesija jer mu je znala koliko mu je ova pobjeda značila.


Adrijana i Serhijo Aguero. Twitter

Mesi i Aguero su veliki prijatelji, Leo je i kum Serhijevom sinu. Nakon osvajanja Svjetskog prvenstva Aguero je slavio zajedno sa reprezentativcima Argentine. Podsjetimo, on je zbog srčanih problema morao prekinuti karijeru.


Mesijeva mama je bila u drugačijem dresu. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.