DOČEK U VARAŽDINU

Dalić: Ne može niko meni u Hrvatskoj zabraniti da kažem "hvala braniteljima"

On je obećao da će pokušati reprezentaciju i utakmice kvalifikacija za Euro dovesti u Varaždin, što je izazvalo oduševljenje okupljenih navijača

Dalić: Osvojili smo bronzanu medalju, ali ona je za mene kao zlatna jer zaista smo dali sve od sebe. Screenshot / Varaždinski.hr

E. Ć.

19.12.2022

Navijači Hrvatske jučer su priredili spektakularan doček za fudbalere koji su na Svjetskom prvenstvu u Kataru osvojili bronzanu medalju. 

Dan nakon velikog dočeka u Zagrebu, paralelno je organizovan doček igrača u Splitu, te selektora Zlatka Dalića u Varaždinu. Daliću su skandirali u Varaždinu, te je jedva dolazio do riječi od navijača. 

- Osvojili smo bronzanu medalju, ali ona je za mene kao zlatna jer zaista smo dali sve od sebe. Ovdje vidim puno mladih ljudi i mislim da njima naši igrači trebaju biti uzor i primjer kako treba živjeti i koje vrijednosti treba zastupati te da u životu nije ništa nemoguće.

Oni su se borili, pokazali su odlučnost, poniznost, domoljublje, i to im se na kraju vratilo i Bog ih je nagradio rezultatom. Ovo je naša i moja Hrvatska kakva želim da bude uvijek - zajedništvo, ljubav, poniznost, skromnost i ništa nije nemoguće. Mi te vrijednosti živimo - rekao je Dalić. 

Podsjetimo, Dalić je privukao mnogo pažnje kada je nakon senzacionalnog trijumfa nad Brazilom pobjedu posvetio hrvatskim braniteljima. 

- Ne može niko meni u Hrvatskoj zabraniti da kažem hvala braniteljima, oni su zaslužni što smo mi ovdje jer da nije bilo njih, ne bi bilo ni mene, ni reprezentacije, niti nas. Veliko hvala tim ljudima. Ponosan sam i sretan što sam selektor - dodao je Dalić.

On je obećao da će pokušati reprezentaciju i utakmice kvalifikacija za Euro dovesti u Varaždin, što je izazvalo oduševljenje okupljenih navijača.

- Varaždin to zaslužuje, ovo je moj grad. Nisam ovdje rođen, ali ovaj grad mi je dao sve. Ja sam iz Livna, ali ja sam i Varaždinec - poručio je Dalić, prenosi Varaždinski.hr

Ovdje pogledajte njegovo obraćanje. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.