REPREZENTATIVAC HRVATSKE

Lovren o kritikama zbog "Za dom spremni": Možda su ljubomorni na to kako pjevam

Nikad ne bih rekao da ćemo ponoviti ono od prije četiri i pol godine, rekao je

Dejan Lovren na dočeku u Karlovcu. Kristina Stedul Fabac / PIXSELL

S. S.

20.12.2022

Reprezentativac Hrvatske, inače rodom iz Zenice, Dejan Lovren je danas na Instagramu Prve hrvatske lige komentarisao objavu posvećenu njemu. 

- Našla se ekipa prozivati majstore... Samo jako, Deki i Broz. Hrvatska je uz vas. Uživajte nakon srebra i u zasluženoj bronzi - poruka je upućena hrvatskim reprezentativcima Dejanu Lovrenu i Marcelu Brozoviću, koji su na proslavi u Brozovićevom kafiću u Velikoj Gorici uzvikali "Za dom spremni".

Lovren se javio u komentarima: "Šaka bijednih jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. Ustvari, mrze sebe prvo. Njima se zgadilo sinoć kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom "Lijepa li si". Nije mi jasno kako rade u Hrvatskoj?, napisao je Lovren.

Onda se ponovo oglasio za Dnevnik Nove TV. 

- Puno mi znači ovaj doček, hvala svim mojim Karlovčanima na ovom dočeku. Nikad ne bih rekao da ćemo ponoviti ono od prije četiri i pol godine. Nestvarno. Nisu se slegle emocije iz Rusije, a kamoli ovo - rekao je Lovren pa dodao:

- Meni ovo znači jako puno, Karlovac mi je otvorio vrata, dali su mi mogućnost da igram fudbal. Mislim da sam na neki način dužan razveseliti ljude, napravili su mi fantastičan mural, ja ću uvijek biti jedan dio Karlovca. Što se tiče kritika, možda su ljubomorni na moju glasovnu izvedbu, ali ne mogu bolje.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.