BIVŠI NAPADAČ FK SARAJEVO

Obuća poslao poruku Petevu: Dragi moj prijatelju, odlaziš kao gospodin

Želim ti mnogo sreće i ostani to što jesi, gospodin – napisao je Obuća

Obuća se zahvalio Petevu: Hvala ti za sve što si uradio. Facebook

Piše: A. Č.

7.1.2023

Bivši napadač FK Sarajevo Emir Obuća oglasio se na Facebooku povodom odlaska Ivaylo Peteva sa kormila bh. reprezentacije. 

- Dragi moj prijatelju. Došao si kao gospodin sa najboljom namjerom da naša reprezentacija bude dobra nogometna priča. Odlaziš kao gospodin da svoje nogometno znanje drugima preneseš, a mi ostajemo u našem nogometnom blatu. 

Svojom emocijom prema Bosni i Hercegovini si okupao sve one koji ti nisu vjerovali i pokazao kako se voli i časno radi ovaj posao. U moje ime i ime svih iskrenih i dobronamjernih ljubitelja nogometa i reprezentacije Bosne i Hercegovine, oprosti zbog uvreda i nelagodnosti koje si ovdje doživljavao. 

Hvala ti za sve što si uradio, za energiju i emociju koju si pokazao. Ovdje si uvijek dobrodošao, ovdje su tvoji prijatelji. Želim ti mnogo sreće i ostani to što jesi, gospodin – napisao je Obuća u poruci posvećenoj Petevu na Facebooku.

Podsjećamo, njihovo prijateljstvo traje 20 godina, još iz perioda kada je Obuća igrao u bugarskom Litexu u kojem je Petev bio kapiten.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.