SELEKTOR "VATRENIH"

Zlatko Dalić odbio Brazil, želi osvojiti Ligu Nacija sa Hrvatskom

Dalić je predvodio Hrvatsku do srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije četiri godine, a nakon toga je i na nedavno okončanom Mundijalu u Kataru ih vodio do bronze

Zlatko Dalić: Ostaje selektor Hrvatske. Matko Begovic / PIXSELL

S. S.

9.1.2023

Već dva tri dana u medijima kruži informacija da je selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić dobio ponudu da postane selektor Brazila, što je velika čast i rezultat sjajnog rada Zlatka Dalića i njegovog tima.

Podsjećamo, Dalić je predvodio Hrvatsku do srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije četiri godine, a nakon toga je i na nedavno okončanom Mundijalu u Kataru ih vodio do bronze.

– Dalić je dobio ponudu da postane selektor velikog Brazila, ali hrvatski stručnjak je neće prihvatiti jer sa Hrvatskom želi osvojiti Ligu Nacija, koja je na rasporedu u junu ove godine u Nizozemskoj - saznaje portal Gol.ba.

Kako nezvanično saznaje Gol.ba od fudbalskog stručnjaka i menadžera Dalić na stolu ima još dvije izuzetno bogate ponude, ali kako je Daliću Hrvatska na prvom mjestu odlučio je ostati na kormilu reprezentacije i svom narodu želi donijeti još mnogo sreće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.