PONOVO U CENTRU PAŽNJE

Pike ponovo slomio Šakirino srce: Novi sukob zbog sina

Da se Pike i Marti druže već neko vrijeme prikazuje snimak iz 2021. godine, kada se djevojka pojavljuje u pozadini, tokom zoom intervjua koji je dao Pike

Marti i Pike: Sporni snimak. Screenshot

G. Š.

10.1.2023

Đerard Pike (Gerard Pique) i Šakira (Shakira) rastali su se u junu 2022. godine, prema službenom saopćenju. Španski mediji tada su objavili da se Pike viđa s deset godina mlađom Klarom Marti (Clara - 25). Tri mjeseca kasnije, njih su se dvoje zajedno pojavili na jednom društvenom događaju, a bivšeg španskog reprezentativca kritizirali su zbog toga što je tako brzo počeo pokazivati novu djevojku u javnosti. 



Zoom intervjua

Stvari zapravo traju puno duže. Da se Pike i Marti druže već neko vrijeme prikazuje snimak iz 2021. godine, kada se djevojka pojavljuje u pozadini, tokom zoom intervjua koji je dao Pike. Slike su upravo iz kuće u kojoj je Pike živio sa Šakirom i njihovo dvoje djece.

- Šakira je shrvana nakon što je vidjela slike ove žene koja se osjećala kao kod kuće u mjestu gdje je umjetnica živjela s Pikeom i djecom, piše na "Page Six".

Novinari su otkrili da su u to vrijeme umjetnica iz Kolumbije i dvoje djece bili na putovanju. Poražavajuće je saznati da je Pikeova veza s Marti počela puno ranije nego što ste ikada mogli zamisliti, zaključio je spomenuti izvor.


Novi sukob

"Marca" je neki dan napisala da je između Pikea i Šakire došlo do novog sukoba, nakon što se Milan, najstariji sin njih dvoje, pojavio s ocem u prijenosu uživo. Zanimljivosti radi Milan u tom prijenosu nosi dres hrvatske reprezentacije...

Glumica se trudi svoju djecu skloniti od medijske buke i smatra da je njezin sin ovim istupom "razotkriven".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.