ANTALIJA

Zeljković i Hadžibegić na večeri s predstavnicima bh. klubova

Zajedno u interesu bh. fudbala

Zeljković i Hadžibegić u društvu predstavnika bh. premijerligaša. N/FS BiH

A. V.

4.2.2023

Predsjednik N/FS BiH Vico Zeljković, selektor Faruk Hadžibegić, direktor "A" reprezentacije Zvjezdan Misimović i savjetnik predsjednika Marko Miličić sastali su se večeras u Antaliji s predstavnicima klubova koji se nalaze na pripremama u ovom gradu (FK Borac, FK Sarajevo, FK Sloga, FK Tuzla City i FK Velež).

- Veoma konstruktivan sastanak sa predstavnicima premijerligaških klubova koji se pripremaju u Antaliji. Razgovor je prošao veoma uspješno i zajedno sa svim ostalim klubovima, nalazimo se na istom zadatku, a to je poboljšanje svih segmenata fudbala u BiH kroz zajedničke aktivnosti i sinergiju. U bliskoj budućnosti posjetit ću i sve ostale klubove i sa njima razgovarati o načinima da naš klupski fudbal podignemo na veći nivo - rekao je predsjednik Zeljković.

Sastanku su, između ostalih, prisustvovali direktorica Ajla Alimanović i trener Mirza Varešanović (FK Sarajevo), predsjednik Stojan Malbašić, direktor Dejan Lukendić i trener Vinko Marinović (FK Borac), direktor Sabahudin Vugdalić i trener Milenko Bošnjaković (FK Tuzla City), predsjednik Senad Kevelj, direktor Sanjin Alagić i trener Nedim Jusufbegović (FK Velež), te predsjednik Miroslav Kršić i trener Zoran Ćurguz (FK Sloga).

Faruk Hadžibegić i Zvjezdan Misimović su se ranije danas sastali sa članovima stručnog štaba Sloge iz Doboja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.