IZNENADIO POTEZOM

Bizarna situacija u Parizu: Sportski direktor PSG-a sišao sa tribina i počeo voditi ekipu

Sve se odigralo u 76. minuti utakmice između PSG-a i Lillea, kada je gostujući tim napravio preokret i od 2:0 došao do vodstva od 3:2

Kampos: Sportski direktor PSG-a Izgubio živce nakon preokreta Lila. Twitter

N. R.

19.2.2023

Danas je na utakmici PSG.a i Lila deseila bizarna situacija, koja je postala vrlo popularna na društvenim mrežama.

Naime, sportski direktor PSG-a Luis Kampos (Campos) toliko se iznervirao u meču protiv Lilea u okviru 24. kola francuske Lige 1 da je i sam sišao na klupu i preuzeo vođenje ekipe, a taj njegov potez je postao vrlo popularna na društvenim mrežama.

Sve se odigralo u 76. minuti utakmice između PSG-a i Lillea, kada je gostujući tim napravio preokret i od 2:0 došao do vodstva od 3:2. 

Kampos je vidno iznerviran sišao s tribina i počeo davati upute igračima, odnosno raditi trenerski posao, očigledno nezadovoljan onim što radi šef stručnog štaba Kristof Galtijer (Christophe Galtier).

Na kraju, PSG je golovima Mbapea (Mbappe) i Mesija( Messi) došao do preokreta i 18. pobjede u sezoni, a za veliki trijumf pogodio je upravo Mesi u 95. minuti sjajnim golom iz slobodnog udarca.

Luis Kampos je u redove PSG-a došao početkom juna prošle godine u ulozi sportskog savjetnika, a u sličnim ulogama je radio u Monaku, Selti, Galatasaraju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.