IZNENADIO JAVNOST

Legendarni napadač Čelzija u problemima zbog sina i njegove maloljetne djevojke

Mutu u svom životu očito ne može bez skandala, ali u posljednje vrijeme on nije krivac već njegova porodica

Sina Adriana Mutua izazvao skandal. Instagram

N. R.

20.2.2023

Adrian Mutu je kroz svoju burnu karijeru mijenjao klubove, igrao dobar fudbal, svađao se s trenerima, selektorima, saigračima, kreirao skandale, a najveći od svih je momenat kada je priznao da je koristio kokain, što mu je donijelo raskid ugovora sa Čelzijem i veliku sramotu.

Skandal u medijima

Naime, bivša zvijezda Dinama iz Bukurešta, Intera iz Milana, Verone, Parme, Čelzija, Juventusa ima velike porodične probleme, a Mutu u svom životu očito ne može bez skandala, ali u posljednje vrijeme on nije krivac već njegov 19-godišnji sin Mario koji ne prestaje neugodno da iznenađuje javnost u Rumuniji.

Naime, njegov sin Mario se prije nekoliko mjeseci našao u centru pažnje nakon odluke da više ne želi da živi sa roditeljima i odselio se iz porodične kuće kako bi živio sa svojom djevojkom Marom koja je inače još uvijek maloljetna.


Bivša zvijezda Čelzija nije bila oduševljena odlukom svog sina i pokušao je na sve načine da ga odgovori od toga, ali nije uspio. Bio je svjestan kakav će to biti skandal u medijima u Rumuniji kada se sazna da njegov sin živi s maloljetnom djevojkom.

Međutim, Mario i Mara ne prestaju da šokiraju javnost. Danima se već u Rumuniji bruji o njihovoj posljednjoj skandaloznoj odluci koja je naljutila njihove roditelje, ali očito je da on više nemaju nikakve kontrole nad njima.

Podržava je

Naime, maloljetna djevojka Mutuovog sina prijavila se na stranicu za odrasle gdje objavljuje provokativne i golišave fotografije, a mjesečna pretplata za njen profil iznosi pet dolara.

Ono što je najviše iznenadilo javnost jeste da Mario protiv toga nema apsolutno ništa i čak poziva ljude da se pretplate na njen profil.

- Naravno da je podržavam. Svi vi koji želite znati kakve slike objavljuje pretplatite se na njen račun. Neki ljudi kažu da su tu i moje slike na kojima sam nag, ali ako želite znati da li je to tačno morate da se pretplatite - kazao je Mario i dodao.

- Živim sa svojom djevojkom i mi ćemo biti zajedno bez obzira na sve i šta drugi pokušavali da nam urade – izjavio je Mario.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.