SMIJEŠNA POGREŠKA LEGENDE

Snimao rođendansku čestitku, a onda mu u kadar upala gola supruga

Bivši fudbaler nije previše razočaran zbog ovog događaja te se samo našalio na sopstveni račun

Breme: Greškom poslao "bonus sadržaj" u rođendanskoj čestitci. Screenshot/Twitter

N. H.

31.3.2023

Legendarni fudbaler i osvajač Svjetskog prvenstva 1990. godine, Andreas Breme (Brehme) je postao viralan u svjetskoj javnosti nakon što je napravio nevjerovatan gaf pri snimanju rođendanske čestitke.

Breme je video započeo standardno, gledajući direktno u kameru i čestitajući, ali nakon toga ga je omeo zvuk koji je dopirao s desne strane. Na njegovu žalost, on nije samo skrenuo pogled prema mjestu odakle je zvuk stizao, već i kameru koja je snimila njegovu partnerku Suzanu Šeder (Sussana Schaeder) u toplesu.

- Tek smo to shvatili kad su nas prijatelji sve više počeli zvati na telefon. Nisam imao ideje šta se događa, a očito je to neko objavio. Kad sam to slao, nisam uopće vidio da je žena u videu – kazao je Andreas za njemački list Bild. 

Rođendanske čestitke od poznatih ljudi su sve popularnije, a oni od toga mogu i zaraditi. Štoper koji je za Njemačku postigao gol koji im je donio titulu svjetskog prvaka je to napravio i ovaj put, samo što očigledno nije bio svjestan da je greškom poslao i bonus sadržaj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.