PROŠAO BEZ POVREDE

Nogometaš Lazije jutros imao saobraćajnu nesreću: Sudario se sa tramvajem

Prednji kraj automobila je skroz razbijen pa je pravo čudo što su Immobile i njegova djeca iz nesreće izašli praktički nepovrijeđeni

U automobilu bila djeca. Twitter

E. A.

16.4.2023

Nogometaš Lazija i prva zvijezda ove ekipe Kiro Imobile (Ciro Immobile) rano jutros doživio je saobraćajnu nesreću iz koje je na svu sreću, prošao skoro pa neokrznut.

On se u trenutku nesreće u automobilu nalazio sa svojom djecom kad je na njih naletio tramvaj koji je navodno prošao kroz crveno.

Prednji kraj automobila je skroz razbijen pa je pravo čudo što su Immobile i njegova djeca iz nesreće izašli praktički nepovrijeđeni.

Najbolji strijelac Lazija se požalio na bol u ruci, dok je sa djecom sve bilo u najboljem redu, no ipak su prevezeni u bolnicu radi pretraga.

- Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, ja sam dobro, samo me malo boli ruka - rekao je Imobile, prenose italijanski mediji.

Nebesko plavi su još u petak u gostima savladali ekipu Spezije uvjerljivim rezultatom 3:0, a prvi pogodak bio je djelo upravo napadača Lazijala.

Ciro je za sada postigao deset golova i upisao tri asistencije u sjajnoj sezoni u kojoj Lazio sigurno drži drugu poziciju sa osam bodova u odnosu na trećeplasiranu Romu.

Za Lazio je u dosadašnjoj karijeri odigrao 289 utakmica na kojima je postigao čak 194 pogotka što ga čini najboljim strijelcem kluba svih vremena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.