NA METI GRADSKOG RIVALA

Zrinjski se na TikToku našalio s Nedimom Jusufbegovićem zbog izjave

Dobro smo iskontrolisali utakmicu, protivnik, osim jednog prekida i gola, nije imao ništa, kazao je poslije utakmice Jusufbegović

Nedim Jusufbegović: Meta Zrinjskog. Fena

N. H.

19.5.2023

Zrinjski je na svom TikTok nalogu odlučio našaliti se sa trenerom Veleža Nedimom Jusufbegovićem.

Trener Rođenih je nakon finalne utakmice izjavio kako Zrinjski nije bio mnogo bolji od njegove ekipe i tako izazvao gradske rivale da ga uzmu „na zub“.

- Dobro smo iskontrolisali utakmicu, protivnik, osim jednog prekida i gola, nije imao ništa – izjavio je poslije utakmice Jusufbegović.

Zrinjski je na svom nalogu objavio kompilaciju svih prilika koje su stvorili u toj utakmici, a koje su mogle rezultirati golom.

@hskzrinjski Kup je naš! ⚪🔴🏆 #zrinjski #mostar #foryoupage #fyp #zrinjskimostar1905 #zrinjskimostar #hskz #hškz ♬ original sound - Sunil_Thapa_VFX_Official. - Sunil_VFX_Official

Podsjećamo, Zrinjski je u finalnom dvoboju pobijedio rezultatom 1:0, a pogodak odluke došao je u 52. minuti nakon akcije iz slobodnog udarca, kada je Josip Ćorluka asistirao za gol Maria Ćuže.

Plemići su tako osvojili duplu krunu, prvu u klupskoj historiji, pošto su ranije uspjeli odbraniti titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.