BIVŠI ZMAJ

"Avazov" vremeplov: Ibišević se u tajnosti oženio 2010. godine, ekskluzivno za naš list tada otkrio detalje

Prisustvovali su samo najuža rodbina i uski krug prijatelja, poručio je tada Ibišević

Vedad Ibišević. Printscreen

H. J. I.

21.5.2023

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Vedad Ibišević, prije 13 godina je u tajnosti oženio svoju tadašnju djevojku a sadašnju suprugu Zerinu Medić. 

On je tada ekskluzivno za naš medi otkrio detalje tajnog vjenčanja. U nastavku pročitajte šta nam je Vedo otkrio o vjenčanju koje se desilo u maju 2010. godine.   

Vedad Ibišević prošle sedmice se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Zerinom Medić, potvrdio je za „Dnevni avaz“ napadač nogometne reprezentacije BiH.

Igrač njemačkog Hofenhajma potrudio se da vjenčanje, obavljeno u Sarajevu prošle sedmice, sakrije od očiju javnosti, a ekskluzivno za naš list pristao je otkriti samo neke od detalja te nam ustupiti jednu fotografiju iz privatne kolekcije.

- Prisustvovali su samo najuža rodbina i uski krug prijatelja. Kumovi su nam bili rođak i rodica. Sve ostale pojedinosti radije bih zadržao za sebe - kazao je Vedo.

Veza Vedada i Zerine, diplomirane novinarke iz Sarajeva, traje tri godine. Bračno putovanje odgodili su zbog Ibiševićevih obaveza u reprezentativnom dresu, jer će 29. maja i 3. juna BiH igrati prijateljske utakmice sa Švedskom u Štokholmu i s Njemačkom u Frankfurtu. Moguće je da nakon toga otputuju u posjetu Ibiševićevoj porodici, koja živi u Sent Luisu (SAD).

Ibišević se vjenčao u maju 2010. godine. Avaz

On je dužan do 21. juna vratiti se u Njemačku, kada poćinju pripreme Hofenhajma za novu sezonu.

- Za sada planiramo živjeti kod mene u Zinshajmu, ali ćemo vidjeti šta će nam donijeti budućnost. Što se djece tiče, moja želja je imati cijeli jedan tim, uključujući i klupu, ali ne zavisi samo od mene - uz smijeh nam je ispričao Ibišević.

Od ljeta u Italiji?

Ibišević nam je nagovijestio još jednu moguću novost za ovo ljeto, ali i tu smo ostali uskraćeni za detalje. Tiče se eventualnog transfera iz Hofenhajma.

- U pitanju je jedan italijanski klub, ali nije Lacio, kako se špekuliralo u medijima – bilo je sve što nam je otkrio, uz najavu da će prva informacija o mogućem transferu biti objavljena na njegovoj novoj internet-stranici www.vedadibisevic.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.