MUNDIJAL 2018

Vučić navijao za Rusiju protiv Hrvatske, a Englezima poručio: I ne slutite koliko sad navijača imate u Srbiji

Agencije

8.7.2018

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je navijao za Rusiju u utakmici Rusija – Hrvatska na Svjetskom prvenstvu, ističući da je Srbija demokratsko društvo u kome svako može da navija za koga želi.

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara za koga je navijao u ovom meču, rekao da ne vidi razlog zbog koga bi navijao za protivnike Rusije i napomenuo da bi uvijek navijao za Rusiju kada bi se srela ta dva tima, prenosi Srna.

- Ni ja nisam fasciniran mnogo čime. Nisam oduševljen Tompsonovim pjesmama. I hiljadu puta da bude takva utakmica, navijao bih za Rusiju. Pa neka se nerviraju oni koji žele da se dodvore nekima na Zapadu, rekao je Vučić prilikom posjete fabrici “Teleoptik” u Zemunu.

Vučić je rekao i da sada ne zna za koga da navija, primijetivši da će Engleska imati više navijača u Srbiji, nego što je ikad mogla da zamisli.

Utakmicu, na kojoj se Hrvatska pobjedom protiv Rusije poslije izvođenja jedanaesteraca plasirala u finale Mundijala, pratila je na stadionu hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.