UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Stravično: Procurio cijeli videozapis polijetanja i pada helikoptera u kome je bio gazda Lestera

Uznemirujuće

Screenshot

Blic.rs

31.10.2018

Na internetu je procurio čitav snimak sa stadiona Lester na kome je zabilježeno polijetanje i pad helikoptera u kome su živote izgubili gazda "Lisica" Vičaj Šrivadanapraba (Vichai Srivaddhanaprabha) i još četiri osobe. 

Podsjetimo, odmah poslije premijerligaškog meča s Vest Hemom s centra terena je, tradicionalno, vlasnik kluba sa saradnicima krenuo helikopterom, ali je samo nekoliko sekundi poslije polijetanja - došlo do kobnog kvara letjelice. 

Sigurnosne kamere s obližnjih zgrada su prilično loše snimile trenutak jezive nesreće, ali ovaj, koji se pojavio na društvenim mrežama, jasno pokazuje kako su se stvari odvijale.

A kako se na snimku koji slijedi nalazi upravo pad koji je doveo do tragične pogibije, upozoravamo čitaoce da ga ne puštaju ako su maloljetni, ili ako bi njihovo zdravstveno stanje moglo da se pogorša usljed gledanja.

Na ovom zapisu se vidi kako u subotu uvečer helikopter polijeće, dostiže visinu od nekoliko desetina metara, a onda se, okrećući se odjednom oko svoje ose, pa sve brže i brže, srušio na obližnji parking.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.