SRAMOTNO

Poruka sa Skupštine Želje koja para uši: Bolje Zrinjski, nego Cigani

Sporni video objavila Facebook stranica "Bordo 1946"

Skupština FK Željezničar: Izabrano novo rukovodstvo. M. Kadrić

Avaz Sport

25.12.2018

Skupština FK Željezničar u nedjelju je odabrala novo rukovodstvo, a za predsjednika tima s Grbavice izabran je Nihad Selimović.

Mediji su odstranjeni sa sjednice Skupštine, a u sali su ostali novinari portala partnerskog portala 1921.ba, koji je nedugo nakon završetka objavio video.. 

Jedan delegat po imenu Mirza dospio je u centar pažnje, nakon što je u svom govoru kazao nešto što se neće nimalo svidjeti simpatizerima Sarajeva. 

- Što se tiče sporta, prvo bih replicirao potpredsjedniku Pešti  (potpredsjednik Skupštine, op.a). Mi se nismo titule halalili. Ja imam uvjerenje da ćemo stići Sarajevo. Tako živim i tako će vazda i biti - rekao je delegat popraćen aplauzima. 

- Znači, priče da će oni osvojiti... Oni neće osvojiti - poručio je, da bi potom neko iz mase dodao: "Bolje Zrinjski, nego Cigani". 

- Ja ne znam ko će, ali ja sam optimista u životu i tako se i ponašam i znam da će na prvoj utakmici na Grbavici, ako Bog da, biti 10.000 ljudi, koji će podržati ovaj klub - zaključio je svoje izlaganje skupštinski delegat.

Sporni video objavila je Facebook stranica "Bordo 1946".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.