TUGA

Objava Saline sestre rasplakala svijet: Anđele moj, nedostaješ nam

Romina je sinu navukla plavi dres s brojem 9, isti onaj koji je njegov ujak trebao nositi u Kardif Sitiju

Instagram

Dnevnik.hr.

12.2.2019

Na fotografiji je jednogodišnji sin Romine Sale, sestre poginulog nogometaša Emilijana Sale (Emilian), koja se još jednom emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila od voljenog i neprežaljenog brata. 

Romina je sinu navukla plavi dres s brojem 9, isti onaj koji je njegov ujak Emilijano trebao nositi u Kardif Sitiju. Tijelo njezinog brata nedavno je izvučeno iz olupine aviona na dnu Engleskog kanala

- Moj anđele, zagrli me dušom. Anđele neukroćenih krila, volim te. Znam da će uvijek biti svjetlost koja će mi osvjetljavati put, a ja ću ti reći, pamtit ćemo svaki trenutak sreće koju smo imali, svaki zagrljaj, svaku emociju, svaki osmijeh koji si posvetio njemu i ljubav koju si mu dao. Volimo te i jako nam fališ - napisala je Romina.

Nakon gotovo tri sedmice potrage, na dnu Engleskog kanala pronašli su olupinu aviona u kojem su argentinski nogometaš i britanski pilot Dejvid Ibotson (David Ibbotson) letjeli iz Nanta prema Kardifu. Identificirali su tijelo Emilijana Sale, a za pilotom još tragaju.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.