RASKOŠ

Jedan dan u životu Flojda Mejvedera: Vila, privatni avion i sat od 18 miliona dolara

Zaradio devet miliona dolara u 136 sekundi

Mejveder: Ako putujem 30 dana, ponijet ću 30 satova. Screenshot

24sata.hr

10.1.2019

Flojd Mejveder (Floyd Mayweather), slavni bokser, poznat je kao osoba koja troši puno novca, bez razmišljanja, a najčešće na luksuz i najčešće na sebe.

- Danas ću vas uvesti u svoj svijet - poručio je rastrošni Flojd svojim pratiocima na Instagramu prije nego što je s njima podijelio seriju videozapisa iz svog luksuznog života.

"The Money" se suočio s kritikama kada je snimio veliku količinu novca na sjedalu svog Rolls Roycea nakon borbe u Rizinu, gdje je u samo 136 sekundi zaradio devet miliona dolara.

- Ako putujem na 30 dana, ponijet ću 30 satova. A ako odlučim ponijeti samo jedan, onda će to biti sat od 18 miliona dolara - osvrnuo se u videu Flojd na kritike, a pritom je pokazivao svoju impresivnu kolekciju satova.


Da bi fanovi bolje shvatili kako izgleda Flojdov život, slavni bokser je sve snimio. 

Uskočio je u ljubičastu ''Versace'' trenirku, a dan je započeo javljanjem iz vile u Las Vegasu. 

Zatim je iz kolekcije od šest automobila izabrao Rolls Royce Cullinan i pohvalio se najnovijom tehnologijom koja mu omogućava da suvozačeva vrata zatvori, a da ih uopće ne dodiruje.

Automobilom se potom zaputio na aerodrom, gdje ga je čekao privatni avion, a u zraku na putu za Los Andželes je i ručao. Kada je stigao, ponovo ga je čekao Rolls Royce, a njime se zaputio na NBA utakmicu između Los Anđeles klipersa i Šarlot hornetsa.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.