ITALIJA

Potvrđene špekulacije: Objavljene intimne fotografije Dilete Leote i vlasnika Rome

Dileta Leota je posljednjih dana glavna tema italijanskih medija

Dileta Leota. Društvene mreže

G. Š. / Kelebek Magazin

29.4.2021

Italijanska sportska voditeljica Dileta Leota (Diletta Leotta) koja je zaštitno lice Serije A prethodnih dana osula je paljbu po medijima optužujući ih da lažu o njenom privatnom životu, ali sada je objavljen i dokaz da je sve bila istina.

Inače, Dileta Leota je posljednjih dana glavna tema italijanskih medija. Voditeljica koja radi za DAZN nedavno je viđena u hotelu sa američkim milijarderom Rajanom Friedkinom (Ryan Friedkin), sinom vlasnika Rome.

Mediji su danima "bombardovali" javnost informacijama o Diletinom ljubavnom životu, a nazvali su je i seks predatorkom, jer je tako svojevremeno bila sa bokserom Danijeleom Skardinom, kojeg je navodno ostavila i uplovila u aferu sa Zlatanom Ibrahimovićem, s kojim je viđena tokom novogodišnje noći u njenom stanu u Milanu.

Nakon što se stišala afera sa Ibrahimovićem, pojavile su se nove informacije da je uplovila u romansu sa Džan Jamanom, turskim glumcem, jednim od najpoželjnijih muškaraca širom svijeta. Oboje su objavljivali i zajedničke fotografije na društvenim mrežama i potvrdili su vezu

Međutim, od turskog glumca nema ni traga ni glasa nakon što su se u medijima pojavile informacije o seks aferi njegove djevojke i sina vlasnika Rome. Dileta se po prvi put oglasila i demantovala priče, istakavši da njena baka od 80 godina čita te stvari i vjeruje u sve šta pišu novine.

- Uvijek sam do sada šutila, možda sam i pogriješila. Svakodnevno sam trpila otrovne tračeve, fotografi su kampovali pred mojom kućom i hvatali svaki moj potez. Umorila sam se čitajući svakojake natpise o meni na društvenim mrežama i vijestima... Objasnite mi zašto žena ne može da ima prijatelje, a ne samo ljubavnike. Jer, ako se sastanem sa nekim momkom na aperitivu, da li to znači da ćemo razgovarati o ljubavi? Ako radim reklamu sa poznatim fudbalerom, zašto to znači da smo mjesecima u tajnoj vezi? Ako izlazim sa lijepim glumcem i ako sam sretna, zašto je to onda izmišljenja priča? Ako sam u trenutku odlučila da odustanem od putovanja, zašto da govorimo o krizi među nama? Ja, Dileta Leota, negiram sve glasine koje su me povezivale sa Ibrahimovićem i Friedkinom, kao i krizi moje veze sa Jamanom - istakla je sportka voditeljica u svojoj objavi na Instagramu.

Međutim, mediji očigledno nisu pisali izmišljene priče, a Dileti je kao odgovor na ove optužbe o lažima stigla i paparaco fotka na kojoj je uhvaćena da se strastveno ljubi sa Friedkinom. Podsetimo, svojevremeno je Dileta Leota završila i na jednom sajtu za odrasle, nakon što su joj hakeri ukrali gole fotografije o objavili ih. Poslije toga je čak dobila i unapređenje, pa je brzo iz Serije C došla do voditeljice Serije A, a trenutno je jedna od najpoželjnijih žena u Italiji.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.