U TUZLI

Rukometni reprezentativci BiH obavili posljednji trening pred susret s Grcima

O tome ko će se suprotstaviti Grcima u Mejdanu večeras sa početkom u 20.00 sati bit će odlučeno pred početak utakmice

Sa treninga. FENA

A. O.

19.3.2022

Posljednji trening pred večerašnji revanš susret predbaraža za Svjetsko prvenstvo sa reprezentacijom Grčke odigrali su rukometaši reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Trening je održan u tuzlanskoj dvorani Mejdan. 

U prvom susretu Grci su u Halkidi slavili pobjedu rezultatom 24:17, a za prolazak u baraž i dvomeč sa Crnom Gorom reprezentaciji Bosne i Hercegovine je potrebna pobjeda od osam golova razlike.


Izašli i Grci

Selektor Toni Čolina ne može računati na Dejana Malinovića koji je bio u kombinacijama za revanš utakmicu, ali njegova povreda šake nije se u međuvremenu stabilizovala. O tome ko će se suprotstaviti Grcima u Mejdanu večeras sa početkom u 20.00 sati bit će odlučeno neposredno pred početak utakmice.

Prije treninga reprezentacije Bosne i Hercegovine na podlogu u dvorani Mejdan izašli su i Grci.


Iskusni trener

- Oni imaju iskusnog trenera i sigurno ih je nakon pobjede u prvom susretu spustio na zemlju. Vjerovatno će pokušati da nas pobjede i u Tuzli. Oni igraju agresivnu odbranu, a mi moramo naći najbolji odgovor na takvu igru. Pred našom publikom očekujem da reprezentativci Bosne i Hercegovine daju sve od sebe. Živim za pobjedu i dvomeč sa Crnom Gorom - izjavio je Toni Čolina, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Reprezentacije Bosne i Hercegovine i Grčke revanš susret predbaraža za Svjetsko prvenstvo igraju večeras u 20.00 sati u tuzlanskom Mejdanu, a u prodaju je pušteno 2.500 ulaznica, piše Fena. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.