SARAJEVO

Olimpijski komitet BiH organizirao prijem za najbolje sportiste i trenere

Na vrhunskim uspjesima i rezultatima najboljim bh. sportistima su čestitali predsjednik OKBiH Milanko Mučibabić, članovi Predsjedništva Marjan Kvesić i Izet Rađo, članovi Izvršnog komiteta OKBiH kao i generalni sekretar Said Fazlagić

Sa prijema iz OKBiH. FENA

G. Š. / FENA

27.10.2022

Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine danas je organizirao prijem za najbolje bh. sportiste i njihove trenere povodom osvajanja medalja na više sportskih mađunarodnih takmičenja održanih ove godine.

Prijemu su prisustvovali naša najbolja plivačica Lana Pudar, osvajačica dvije zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Alžiru, kao i zlata i bronze na Evropskom prvenstvu za seniore u Rimu, zatim osvajači bronzanih odličja na MI iz judoa Larisa Cerić, Anđela Samardžić, Toni Miletić, iz karatea Nejra Sipović, Hamza Turulja i Rijad Džuho, te mlada perspektivna plivačica Iman Avdić, koja je osvojila bronzanu medalju na EYOF-u u Banjskoj Bistrici. Prijemu su prisustvovali njihovi treneri i selektori Damir Đedović, Branislav Crnogorac, Asmir Šeta i Evelin Avdić.

Na vrhunskim uspjesima i rezultatima najboljim bh. sportistima su čestitali predsjednik OKBiH Milanko Mučibabić, članovi Predsjedništva Marjan Kvesić i Izet Rađo, članovi Izvršnog komiteta OKBiH kao i generalni sekretar Said Fazlagić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.