REAKCIJE

Brojni sportisti i poznate ličnosti podržale Novaka Đokovića, među njima je i Miralem Pjanić

Objava za nešto više od sat vremena ima preko 365 hiljada sviđanja

Miralem Pjanić podržao Novaka Đokovića. AVAZ

I. Ćosić

10.1.2022

Nakon što se Novak Đoković oglasio na Instagramu, veliki broj reakcija na objavu dolazi od strane sportista i poznatih ličnosti. Srbijanski teniser je glavna tema u svijetu, a vrijedi istaći da mu je podršku uputio i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, kao i hrvatski veznjak Ivan Rakitić. 

- Hvala vam svima što ste bili uz mene kroz sve ovo i ohrabrili me da ostanem jak. Zadovoljan sam i zahvalan što mi je sudija poništio ukidanje vize. Uprkos svemu što se desilo, želim da ostanem i pokušam da se takmičim na Australian openu. Ostajem fokusiran na to. Doletio sam ovdje da igram na jednom od najvažnijih događaja koje imamo pred nevjerovatnim navijačima - napisao je Đoković.


Pored Pjanića i Rakitića, tu su brojne poznate ličnosti kao Vladimir Grbić - bivši srbijanski odbojkaš, Tom Brejdi (Brady) - američki fudbalski kvoterbek, Nikola Mirotić - košarkaš Barcelone, Mina Milutinović - manekenka, popularni srbijanski voditelj Andrej Maričić, Džejson Vejl (Jason Vale) - poznati autor, kao i Ivana Jorović - srbijanska teniserka. 

Brojne reakcije poznatih ličnosti. Screenshot

Saopćenje prvog reketa svijeta za kratko vrijeme je dostiglo veliki broj reakcija i njegovih fanova, a objava za nešto više od sat vremena ima preko 365 hiljada sviđanja. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.