MENI SLAVNOG TENISERA

Saznali smo šta je Đoković jeo uoči današnjeg meča u parku "Ravne 2"

Mi smo inače tradicionalna kuhinja, ali za ovakve prilike imamo humus, falafele, uštipke od heljde, salate, sireve i povrće, istakla je kuharica Mirsada Ganibegović

Kuharica Mirsada Ganibegović: Znam da ima specijalnu ishranu. E. Ćosić

Piše: A. Č. - E. Ć.

13.7.2022

Srbijanski teniser Novak Đoković boravi danas u Visokom, gdje prisustvuje svečanom otvaranju regionalnog teniskog centra u parku "Ravne 2". 

"Avazovi" reporteri koji se nalaze na licu mjesta razgovarali su sa kuharicom Mirsadom Ganibegović koja je bila zadužena za današnje pripremanje obroka slavnom teniseru.

- Znam da ima specijalnu ishranu. Spremili smo mu vegeterijanski program. Mi smo inače tradicionalna kuhinja, ali za ovakve prilike imamo humus, falafele, uštipke od heljde, salate, sireve i povrće.

Nije prvi put kod nas, bio je i prošle godine, iako nisko znali da će sada doći.

Ovakav spektakl i dolazak zvijezde poput Đokovića znači mnogo za BiH, o Visokom i da ne pričam. Ovo je događaj godine - rekla je Mirsada Ganibegović, glavna kuharica tradicionalne kuhinje u kojoj je Đoković jeo prije meča u Visokom.

Podsjećamo, u 16 sati Novak Đoković će igrati prijateljski meč, a osim njega tu su još i teniseri Aljaž Bedene i Aldin Šetkić te Ivan Dodig, a program je počeo u 10 sati duelima teniskih kadetskih reprezentacija BiH, Italije, Slovenije, Srbije, Hrvatske i Sjeverne Makedonije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.