VASPITANJE DJECE

Jelena Đoković otkrila porodičnu tajnu: Novak je zbog ovoga često kritikuje

Moj sin najviše voli da slaže Lego kockice i sluša muziku, dok sa ocem voli da igra tenis i gleda mečeve, kaže Jelena Đoković

Moram da poštujem njenu slobodu izražavanja. Instagram

A. Č. / Story.hr

1.11.2022

Jelena Đoković govori o vaspitanju djece kada god joj se ukaže prilika. 

Supruga Novaka Đokovića nedavno je otkrila da joj je majčinstvo promijenilo život iz korijena, te da sada radi stvari koje ranije nije radila.

- Kada sam postala majka, postala sam i spremačica, i kuharica, i psiholog, i pedagog, i ljekar, i bračni savjetnik, i prijatelj… Kada sve te uloge postanu primarno tvoje, zato što to sve jedna majka radi, počinje da bude opterećujuće i tu žene uglavnom pucaju po šavovima - kaže Jelena za Story.hr i otkriva šta njena djeca najviše vole da rade, šta ih zabavlja, kao i to zbog čega ju je Nole kritikovao kada je vaspitanje djece u pitanju.

- Moj sin najviše voli da slaže Lego kockice i sluša muziku, dok sa ocem voli da igra tenis i gleda mečeve, što mami možda nije najomiljenije. S kćerkom volim da plešem, ona voli da se šminka, dok ja to ne volim. Ali, moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umjetnosti. Imala sam baš situaciju sa suprugom gdje je on kritikovao zašto joj ne zabranim šminkanje pod argumentom da je ona još mala i da je učimo pogrešnim stvarima. Na to sam mu odgovorila da ona to želi i da ne mogu ništa da joj zabranim, već da joj samo pomognem da to radi bolje”, zaključila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.