MELBURN

Krišom snimali Đokovićev "zaključani" trening iz helikoptera

U prvi mah nisu shvatili šta se dešava, da bi Ivanišević zatim uzeo telefon i krenuo da snima helikopter

Novak Đoković. Screenshot

G. Š.

11.1.2022

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković ni danas nije dobio vijest od strane ministra za imigracije Aleksa Hoka o mogućoj deportaciji, ali daleko od toga da sjedi "skrštenih ruku" i čeka konačnu odluku. Marljivo trenira za početak Australijan opena na kojem želi da igra uprkos situaciji!

Nakon što je u ponedjeljak prvi put osjetio teren poslije "zatočeništva" od nekoliko dana, Đoković je u utorak oko 15 sti po lokalnom vremenu odradio paklen trening u Melburnu. Tukao je Đoković loptice kao da je finale AO, a ne običan trening, sa strane je dobijao savjete od trenera Gorana Ivaniševića, a na kraju je morao i da mijenja majicu zbog količine znoja koji je ostavio na terenu.

Ono što je zanimljivo jeste to da je Novakov trening krišom sniman iz helikoptera, jer je prvi reket svijeta ranije odlučio da će on biti zatvoren za javnost. Također, TV signal je bio isključen... U prvi mah nisu shvatili šta se dešava, da bi Ivanišević zatim uzeo telefon i krenuo da snima pomenuti helikopter, prenosi Telegraf.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.