VIJESTI

VELIKI BROJ BIŠĆANA DOČEKAO ŠAMPIONA Džanan Musa stigao u rodni grad!

Doček kapitena Kadetske košarkaške reprezentacije BiH

Redakcija

19.8.2015

21:30 Bakljadom i navijanjem Džanan Musa se nekako probio do glavnog gradskog trga gdje su ga navijači pozdravili. Naš kapiten je strpljivo ispisivao autograme velikom broju građana.

Musa je dočekan bakljadom, a kasnije i spektakularnim vatrometom.

Na bini se Musa zahvalio na poklonjenom stanu koji je dobio.

"Učinili ste me ponosnim i hvala vam zbog toga. Ovaj grad najviše volim i hvala vam puno", rekao je vidno uzbuđeni Musa.

21:00 Džanan Musa, kapiten naše nacionalne selekcije koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu je došao u Bihać, gdje ga je dočekao veliki broj građana kako bi mu zahvalili na borbi i čestitali na osvojenom prvenstvu Evrope. Također, kao nagradu od grada Bihaća, Musa je dobio stan.

Glavni gradski trg Bihaća, rodnog grada igrača naše Kadetske košarkaške reprezentacije, Dženana Muse, već od 18 sati okupiran je brojnim građanima koji s nestrpljenjem očekuju dolazak kapitena naših zlatnih momaka, kojem na najbolji mogući način žele odati priznanje za naslov Evropskog prvaka.

bihac-1-maj

Transparent sa natpisom "Dobro došao šampione" postavljen je na mjestu gdje će se večeras oko 20 sati održati svečana ceremonija i gdje će se Musa obratiti svojim Bišćanima.

Najmlađi navijači već od ranih jutarnjnih sati krenuli su se maskirati žutim i plavim bojama, te "naoružavati" brojnim rekvizitima, kako bi i na taj način uveličali večerašnji događaj.

Organizatori dočeka su Sportski savez Unsko-sanskog kantona i Grad Bihać.

 

Trenutno u gradu Musaaa heart emoticon (y)

Posted by Grad BIHAC on 18. August 2015

 

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.