VIJESTI

"Avaz" podijelio poklone za prvih 100 beba rođenih 2016.

Najtiražniji bh. list i "Bebe&Mame" darivali porodilje

S. BIHORAC

20.1.2016

Povodom obilježavanja 25. godišnjice grupacije „Avaz“, najtiražniji dnevni list u BiH „Dnevni avaz“ te prestižno specijalizirano izdanje „Bebe&Mame“ darovali su prvih stotinu beba rođenih u 2016. godini u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo. 

Poslovni saradnici

Sretnim mamama uručeni su vrijedni paketi u kojima se nalaze svi potrebni proizvodi za prve dane novorođenčadi.

Jovana Marković, direktorica marketinga „Avaz roto-pressa“, kazala nam je da im je cilj bio nastaviti promovirati istinske vrijednosti koje porodica ima, ukazati na važnost rasta nataliteta te s roditeljima podijeliti najljepši i najvažniji trenutak u njihovim životima, rođenje djeteta.
 
- Zajedno s našim prijateljima i poslovnim saradnicima „Johnson&Johnson“, „Oktal Pharma“, „Ewopharma“, „Apoteke Sarajevo“, „Berlin-Chemie“, a u sklopu obilježavanja velikog jubileja naše grupacije, darovali smo stotinu beba. Plan nam je da ovu aktivnost do kraja godine realiziramo i u ostalim velikim gradovima u BiH. Već sada mogu najaviti da ćemo narednog mjeseca darivati novorođenčad u Tuzlanskom kantonu - kazala je Marković.

Vrijedan poklon dobila je i Zehta Ademović, koja je jučer postala mama, koja nam je kazala da je pozitivno iznenađena ovim lijepim gestom Uprave kompanije „Avaz“. 

Velika pomoć

- Danas je malo ljudi koji misle na druge i žele im pomoći. Zahvaljujem „Avazu“ na ovom gestu, paket će mi dobro doći u prvim danima s mojom bebom - kazala je Ademović. 

Arnesa Čiva, koja je drugi put postala majka, kaže da će joj ove stvari mnogo pomoći. Zahvalna je, ističe, na poklonu, a radosna što je baš njeno dijete među prvih 100 rođenih ove godine. 

14 vrijednih proizvoda 

U poklon paketima mame su dobile 14 vrijednih proizvoda za svoje novorođenče. Dobili su pelene, kupku, maramice, šampon, kreme, ulje, gel za pranje kože, siperčiće, sprej za dezinfekciju, naljepnicu za automobil...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.