VIJESTI

Dr. Sebija Izetbegović o stanju na KCUS-u

Konferencija za medije zakazana za sutra u 11 sati

E. Ma.

26.1.2017

Generalna direktorica Kliničkog centra u Sarajevu Sebija Izetbegović obratit će se sutra javnosti na konferenciji za medije, saopšteno je iz KCUS-a.

Na press konferenciji bit će predstavljeni rezultati rada u proteklih godinu dana, sa osvrtom na stanje koje je trenutni menadžment zatekao u KCUS, po preuzimanju mandata.

Press-konferencija je zakazana za 11 sati, a osim direktorice Izetbegović, medijima će se obratiti i direktorica Discipline za nauku i nastavu prof. dr. Enra Suljić, direktor Discipline za zdravlje djeteta prof. dr. Edo Hasanbegović, direktor Hirurških disciplina prof. dr. Dželaludin Junuzović, direktorica Neuropsihijatrijskih disciplina doc. dr. Alma Džubur Kulenović, v. d. direktorica Internističkih disciplina doc. dr. Nermina Bešlić, v. d. direktorica Discipline za ginekologiju i porodiljstvo doc. dr. Fatima Gavrankapetanović, v. d. direktorica Dijagnostičkih disciplina prof. dr. Sandra Vegar - Zubović, v. d. direktorica Stručnih nemedicinskih disciplina dipl. ecc. Amra Karić i glavna sestra KCUS mr. Ernela Eminović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.