HISENSE GORENJE

Super kupovina na rate u Hisense Gorenje Studijima i WEB trgovinama

Hisense Europe, proizvođač kućanskih aparata pod brendovima Hisense i Gorenje

Super kupovina na rate u Hisense Gorenje Studijima i WEB trgovinama. HISENSE GORENJE

Marketing

20.3.2023

Do kraja aprila posjetite najbliži Hisense Gorenje Studio i pored odličnih akcijskih popusta iskoristite i mogućnost kupovine Hisense i Gorenje aparata na rate.

U Hisense Gorenje Studio akcijskom letku za mart i april istaknuti su odlični aparati na akcijskom sniženju iz široke Gorenje i Hisense ponude. Sve Hisense aparate karakterišu pametna, pouzdana, savremena i inovativna tehnološka rješenja za vaš dom, koja kupcima koji su u potrazi za visokokvalitetnim Hi-Tech proizvodima, sve ovo donose po razumnoj i prihvatljivoj cijeni. Ljubiteljima praktičnih rješenja, Gorenje brend sa svojim aparatima donosi inspiraciju, te omogućava da se olakšaju svakodnevni kućni poslovi, što pomaže da vaš život bude manje komplikovan i više ugodan.

Hisense Europe, proizvođač kućanskih aparata pod brendovima Hisense i Gorenje iz Srbije, Slovenije i Češke, nagrađen je prestižnom srebrenom medaljom EcoVadis. Kućni aparati Hisense i Gorenje napravljeni su od ekološki ispravnih i razgradivih materijala i podvrgnuti rigoroznom testiranju kako bi se produžio njihov vijek trajanja. Važan aspekt je i dostupnost rezervnih dijelova i lako servisiranje proizvoda. Renomirana poslovna nagrada EcoVadis je dokaz posvećenosti održivim poslovnim praksama, ali i podstrek stalnim naporima kompanije da smanji svoj uticaj na planetu i promoviše društvenu odgovornost.

Hisense Gorenje Studija su pravo mjesto za vašu laku kupovinu i uštedu vremena, uz široki asortiman Gorenje i Hisense aparata za domaćinstvo. Posjetite vaš najbliži Hisense Gorenje Studio u šest gradova Bosne i Hercegovine na adresama:

Sarajevo - Dolac Malta, Malta br. 29

Banja Luka - TC Emporium, Jovana Dučića br.25

Tuzla - Slatina, Albina Herljevića br. 19

Mostar -Trg Ivana Krndelja br. 35

Zenica - BC Aksa, Mehmedalije Tarabara bb

Blažuj - Kamenolom br. 11

ili jednostavno naručite online preko web trgovine putem stranica ba.gorenje.com ili ba.hisense.com, uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 50,00 KM.

U Hisense Gorenje Studijima i web trgovinama iskoristite i ostale pogodnosti povoljne kupovine, kao što su kupovina na rate, popusti za penzionere, kupovina po akciji "Staro za novo", gotovinski popust i besplatna dostava u krugu od 30 km od Hisense Gorenje Studija. Za kupljene Gorenje i Hisense aparate možete izvršiti registraciju kupljenih aparata u Hisense Gorenje Club aplikaciji. Club mobilna aplikacija čuva sve informacije vezane za vaše Hisense i Gorenje aparate - fiskalne račune, garanciju, informacije o proizvodima, uputstva i savjete, te vam pruža lagan pristup korisničkoj podršci.

Zaista mnogo je razloga, zbog kojih biste trebali posjetiti najbliži Hisense Gorenje Studio.

Za više informacija o pogodnostima kupovine posjetite web stranicu Gorenje i Hisense

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.