ASA BANKA

ASA Banka i VISA nagrađuju klijente vikend odmorom za dvoje

ASA Banka u saradnji sa kartičnom kućom Visa, pokrenula je nagradnu igru “Plaćaj i osvoji” koja traje do kraja ove godine.

ASA Banka i VISA nagrađuju klijente vikend odmorom za dvoje. ASA BANKA

Marketing

24.3.2023

ASA Banka u saradnji sa kartičnom kućom Visa, pokrenula je nagradnu igru “Plaćaj i osvoji” koja traje do kraja ove godine.

Vikend za dvoje u Etno selu Čardaci mogu osvojiti svi klijenti ASA Banke koji u periodu trajanja nagradne igre izvrše plaćanje bilo kojom VISA karticom sa minimalnim iznosom od 50 KM. Imena sretnih dobitnika prvog kruga izvlačenja objavljena su na web stranici ASA Banke, a nagradna igra se nastavlja i tokom ovog mjeseca kada će iz ASA Banke obradovati 16 novih dobitnika.

“Kao što smo više puta do sada istakli naše opredjeljenje je podrška domaćoj privredi i stanovništvu. Svjesni smo ogromnih turističkih potencijala koje BiH ima, te smo ponosni da su među našim klijenti prepoznatljive turističke destinacije i kompaniju koje promovišu bh. kulturu, tradiciju i prirodne ljepote. Upravo zato smo u saradnji sa našim partnerom VISA odabrali vikend odmor za dvoje u domaćem ambijentu prelijepog Etno sela Čardaci. Čestitamo sretnim dobitnicima prvog kruga izvlačenja i pozivamo naše klijente da nastave plaćati VISA karticama kako bi ušli u naredno izvlačenja koje planiramo već početkom mjeseca aprila.

Počnite plaćati Visa karticom već danas i nagradite se vikend predahom za dvoje.

Nagradna igra “Plaćaj i osvoji” traje do 31.12.2023. a svaki mjesec bit će izvučeno 16 sretnih dobitnika.

Pravila nagradne igre i više informacije pronađite na web stranici ASA Banke kao i društvenim mrežama. Objava dobitnika VISA nagradne igre ''Plaćaj i osvoji'' - ASA BankaASA Banka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.