JAVNA INTERNET PRODAJA

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini održat će javnu internet prodaju

Ambasada napominje da na aukciji ne mogu učestvovati strani državljani

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini će održati javnu internet prodaju. AMBASADA SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA

Marketing

27.3.2023

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini održat će javnu internet prodaju korištene imovine od ponedjeljka, 27. marta, od 10 sati, do ponedjeljka, 3. aprila 2023. do 9 sati.

Uslovi prodaje:

Imovina se prodaje u „zatečenom stanju“, bez garancija.

Detaljne instrukcije nalaze se na stranici, https://online-auction.state.gov, Sarajevo BA, pod sekcijom “Kako funkcioniše”.

Na aukciji mogu učestvovati punoljetna fizička lica koja su se registrovala kao kupac na web stranici https://online-auction.state.gov, aukcija Sarajevo, BA, u skladu sa propozicijama učestvovanja.

Prilikom registracije kupaca potrebno je dati lične podatke. O zaštiti ličnih podataka datih u postupku registracije informišite se u dijelu "Korisnički ugovor i obavještenje o privatnosti".

Plaćanje i preuzimanje kupljene imovine bit će organizovano u zgradi Ambasade, Roberta C. Frasurea 1 (bočni servisni ulaz) 5. aprila, 2023. godine u periodu od 08:30 do 16:30.

Plaćanje je moguće izvršiti isključivo u gotovini u BAM.

Ambasada napominje da na aukciji ne mogu učestvovati strani državljani!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.