JUMBO PODRŠKA ZA NAJMLAĐE

JUMBO donira igračke za podršku djeci pogođenoj potresom u Turskoj i Siriji

Dobrobit djece je u srži društvenog angažovanja JUMBO-a

JUMBO BH - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Marketing

30.3.2023

JUMBO Bosna i Hercegovina je implementirao nekoliko društveno odgovornih projekata sa ciljem pružanja podrške najmlađim. Posljednja od ovih aktivnosti je donacija igračaka putem kampanje koju je pokrenulo udruženje Pomozi.ba u znak podrške djeci pogođenoj potresom u Turskoj i Siriji.

"Iskreno govoreći, omiljeni ambasadori brenda JUMBO su djeca i mi se zaista trudimo da ulažemo u njihov rast na kvalitetan način, kako kroz projekte obrazovanja, tako i kroz projekte unapređenja zdravlja.

Kako su djeca najosjetljivija kategorija stanovništva, JUMBO se odazvao pozivu Pomozi.ba i poslao vrijednu donaciju kako bi barem na trenutak vratio radost u srca.

Svjesni smo da je brend JUMBO odavno postao neizostavni dio domaćinstava, kako na lokalnom tako i na globalnom nivou, te su i naše društveno odgovorne aktivnosti kreirane sa ciljem da uzvratimo pažnju koju smo dobili, onim grupama kojima je to trenutno najpotrebnije,” rekao je Dino Šuta, direktor JUMBO Bosna i Hercegovina.

Dobrobit djece je u srži društvenog angažovanja JUMBO-a. Preduzeće je sklopilo partnerske odnose sa nekoliko organizacija kako bi stvorili odgovarajuće uslove za obrazovanje i vaspitanje određenih starosnih grupa.

JUMBO Bosna i Hercegovina, kao dio BALFIN BALFIN Group, će nastaviti da oraspoložava djecu i mijenja njihove živote na bolje tokom cijele godine. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.