FINE FOOD SOMUNI

Sarajevski somun miriše na Fine Food

Dovoljno ga je podgrijati u pećnici i spreman je za iftarsku sofru

somun iz Vaše pećnice. FINE FOOD

Marketing

31.3.2023

Sarajevski somuni, koji se više od šest stotina godina pripremaju na isti način tradicija su i ritual koji se prenosi generacijama i neizostavni su na ramazanskoj sofri uz sva jela.

Da tradicija živi i tokom cijele godine, iz Fine Food proizvodnje dolazi nam sarajevski somun, duboko zamrznut kako bi u potpunosti zadržao svježinu, teksturu i okus.

Dovoljno ga je podgrijati u pećnici i spreman je za iftarsku sofru.

Kupovinom i zalihama Fine Food sarajevskih somuna kreira se potpuno novi porodični ritual pripreme i čekanja iftara, dok se omiljeni miris svježih somuna širi domom iz vaše pećnice. Poseban je doživljaj uključiti i najmlađe ukućane u pripremu i serviranje somuna.


Sarajevski iftar

Kako je ramazanska sofra nagrada postačima za post i odricanje od hrane i pića, iz Fine Fooda  donosimo i prijedloge iftarskog jelovnika koji je i ove godine pomno biran i spreman s ljubavlju za sve goste.

U Fine Food Festival na adresi Kulovića 5 i Alipašino Polje - C faza očekuje vas iftarska ponuda šest različitih menija, koje možete naručiti i na vašu adresu putem Korpa ili Glovo aplikacije.

U nastavku meniji: 

Iftarski Meni. FINE FOOD

Iftarski Meni. FINE FOOD

Iftarski Meni. FINE FOOD

Iftarski Meni. FINE FOOD

Iftarski Meni. FINE FOOD

Iftarski Meni. FINE FOOD

Više o Fine Food asortimanu, proizvodima dostupnim u trgovinama, kao i maloprodajnoj mreži ugostiteljskih objekata u Sarajevu, pogledajte na OVOM linku.

Inspiracije za dnevne obroke i užinu potražite na Fine Food profilima društvenih mreža Facebook, Instagram i LinkedIn.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.