ATRAKTIVNE LOKACIJE

Pronađite svoj stan iz snova uz jedinstvenu ponudu stambenih kredita ASA Banke

ASA Banka donosi top ponudu stambenih kredita uz fiksnu kamatnu stopu za cijeli period otplate

Pronađite svoj stan iz snova uz jedinstvenu ponudu stambenih kredita ASA Banke. ASA BANKA

Marketing

31.3.2023

ASA Banka u saradnji sa partnerima BUTMIR i BAUPLAN donosi jedinstvenu ponudu kredita za kupovinu stanova i apartmana na atraktivnim lokacijama i moderno opremljenim naseljima uz fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog perioda otplate.

Ukoliko ste u potrazi za novim stanom ili vam treba kutak za odmor koji će biti vaša oaza mira, ovo je idealna ponuda za vas.

“Vjerujemo da samo zajednički možemo graditi i kreirati pozitivno okuženje za mlade i bh. privredu. Našu opredijeljenost za jačanje domaće privrede i podršku stanovništvu pokazujemo i na ovaj način. Uz pogodnosti jedinstvene kreditne linije koju smo pažljivo razvili u saradnji sa našim partnerima želimo klijentima prije svega pružiti sigurnost i olakšati izbor prilikom pronalaska i opremanja stana”, ističu iz ASA Banka, te dodaju kako se radi o ponudi stambenih jedinica na Dobrinji i apartmana u izgradnji na prelijepoj olimpijskoj planini Bjelašnica, kao i jedinice u okviru stambenog naselja Ilidža Residence. 

Pronađite svoj stan iz snova uz jedinstvenu ponudu stambenih kredita ASA Banke. ASA BANKA

Klijenti ASA Banke imaju mogućnost finansiranja uz fiksnu kamatnu stopu sa maksimalnim iznosom kredita do 300.000,00 KM i rokom otplate do 25 godina te nenamjenskim iznosom kredita do 20.000,00 KM. Ukoliko se odlučite za neku od ponuđenih lokacija i finansiranje, uz ovaj kredit dolaze i dodatne pogodnosti kao što su popust od 3% uz mogućnosti besplatnog parking mjesto na nekim od lokacija. Također, svi korisnici ASA stambenih kredita za kupovinu stanova na lokaciji partnera Butmir i Bauplan ostvaruju 20% popusta u Domodu i do 15 % u Kalea salonu namještaja.

Više informaciju potražite u poslovnicama ASA Banke, ili na broj telefona 033 776 251.

Pratite ASA Banka web stranicu i društvene mreže za aktuelne i nove ponude posebno prilagođene klijentima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.