17. GODINA POSLOVANJA

Veliki popust na transplantaciju kose samo do 7. aprila

Klinika VatanMed obilježava 17 godina poslovanja

Klinika VatanMed obilježava 17 godina poslovanja. VATANMED

Marketing

1.4.2023

VatanMed, najbolja klinika za transplantaciju kose na Balkanu, slavi svoj 17. rođendan! Tim stručnjaka koji vode ovu kliniku je u proteklih 17 godina postigao impresivne rezultate u oblasti transplantacije kose i zadovoljstvo pacijenata im je uvijek na prvom mjestu.

Povodom ove godišnjice, klinika VatanMed Sarajevo je odlučila da ponudi specijalni popust svim pacijentima koji popune formu od 01. do 07.04.2023. Ovo je sjajna prilika za sve one koji su možda razmišljali o transplantaciji kose, ali su bili zabrinuti zbog cijene ili drugih faktora. Popunite formu i zahvat obavie po cijeni od 1190 Eura.

Klinika VatanMed Sarajevo je lider u oblasti transplantacije kose na Balkanu i uživa reputaciju vrhunskog kvaliteta usluga. Njihovi stručnjaci su visoko obučeni i imaju bogato iskustvo u pružanju tretmana transplantacije kose.

Uğur Öztürk, vlasnik klinike VatanMed Sarajevo, izrazio je svoje oduševljenje zbog toga što klinika uspješno posluje u 19 zemalja širom svijeta. "Sretni smo što smo uspjeli proširiti svoje poslovanje širom svijeta i biti priznati kao lideri u oblasti transplantacije kose. Naš tim se sastoji od visoko obučenih i iskusnih stručnjaka koji su posvećeni pružanju vrhunskih usluga svim pacijentima", rekao je Öztürk.

Uğur Öztürk, vlasnik klinike VatanMed. VATANMED

On je također naglasio da je klinika VatanMed Sarajevo uvijek posvećena pružanju najboljih mogućih tretmana svojim pacijentima i da su njihove potrebe i zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu. "Naš cilj je da pacijenti odu sretni i zadovoljni svojim tretmanom, a mi smo tu da im pomognemo u ostvarenju tog cilja", rekao je Öztürk.

klinika VatanMed Sarajevo ima hiljade zadovoljnih pacijenata, što je jasan pokazatelj visokog nivoa usluga koje pružaju. Ova klinika koristi najmodernije metode transplantacije kose, što znači da su pacijenti u dobrim rukama.

Jedna od najmodernijih tehnika koju koristi klinika VatanMed Sarajevo je metoda FUE (folikularna jedinica ekstrakcije). Ova tehnika omogućava precizno uklanjanje folikula dlake iz davaoca, a zatim se ti folikuli pažljivo presađuju na područje na kojem je potrebna transplantacija kose. Metoda FUE je bezbolna i minimizira ožiljke, što znači da pacijenti neće osjetiti nelagodu tokom i nakon tretmana.

Veliki popust na transplantaciju kose samo do 7. aprila. VATANMED

Pored toga, klinika VatanMed Sarajevo koristi i DHI (direct hair implantation) metodu. Ova metoda omogućava da se folikuli dlake presade direktno na područje gdje je potrebna transplantacija, bez potrebe za pravljenjem incizija. Ovo znači da se proces oporavka skraćuje, a pacijenti se mogu vratiti svojim uobičajenim aktivnostima mnogo brže.

Uz korištenje najmodernijih metoda transplantacije kose, klinika VatanMed Sarajevo koristi i najkvalitetnije materijale i alate kako bi osigurali vrhunski kvalitet tretmana za svoje pacijente.

Sve infomracije o klinici pronađite na web stranici www.vatanmed.ba

Ukoliko trebate informacije za bilo koji od navedenih zahvata budite slobodni obratiti nam se u klinici u Sarajevu (Importane centar), pisati nam na Viberu i WhatsAppu na brojeve: +38762601444, +38761209700 ili +38761250020.

Za informacije o popustima pratite nas na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.