LUTRIJA BIH

Reklama Lutrije BiH ušla u izbor TOP 5 reklama u kategoriji oglašavanja klasičnih igara

Od ukupno 75 prijavljenih lutrijskih evropskih reklama, Lutrija BiH je ušla u uži izbor

Reklama Lutrije BiH ušla u izbor TOP 5 reklama u kategoriji oglašavanja klasičnih igara. LUTRIJA BIH

Marketing

7.6.2023

Šibenik 7. juna 2023.- U organizaciji Evropske lutrijske asocijacije održan je EL Advertising Awards koji se dodjeljuje dva puta godišnje za najbolje lutrijske reklame u Evropi.

Od ukupno 75 prijavljenih lutrijskih evropskih reklama, Lutrija BiH je ušla u uži izbor. Stručni žiri kojim je predsjedavao počasni predsjenik Evropske lutrijske organizacije Ray Bates izabrao je reklamu Lutrije BiH u TOP 5 reklama u kategoriji klasičnih igara.

- Ovo je ogroman uspjeh za nas. Biti u TOP 5 reklama od 75 prijavljenih je veliko priznanje našem timu za kreativnost i inovativnost u oglašavanju.Drago nam je da smo se uspjeli izdvojiti među jakom konkurencijom i pokazati naše znanje i sposobnosti u stvaranju efektnih reklamnih kampanja. Ovaj rezultat nas dodatno inspiriše da nastavimo kreirati reklame koje će nas isticati po originalnosti i kvaliteti“ – kazali su iz Odjela za odnose s javnošću Lutrije BiH.

Svečanost dodjele nagrada za oglašavanje održana je tokom 11. kongresa Evropske lutrijske asocijacije koji se održao u Šibeniku. Nagrade su osmišljene kako bi se priznale i promovirale najbolje prakse u lutrijskom oglašavanju. Konkurencija je bila velika sa više od 70 prijavljenih reklama. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.