BINGO

Kilogram pite ili kilometri trčanja

Kako odolijeva maminoj kuhinji, najbrži među nama Amel Tuka?

Kilogram pite ili kilometri trčanja Kako odolijeva maminoj kuhinji, najbrži među nama Amel Tuka. Bingo

Marketing

9.6.2023

Najbrži mašinski inžinjer u Bosni i Hercegovini Amel Tuka, posjetio je glumca Enisa Bešlagića u Bingu gdje su razgovarali i družili se sa kupcima koji su se željeli uslikati s njim, ali i čuti kako se hrani ovaj vrhunski sportista koji je 2015. godine bio najbrži čovjek u svijetu.

Enisa koji ovih dana učestvuje u izazovu „U Bingu sam 24/7“ je više zanimalo da li Amel može pojesti kilogram pite, na šta se Amel nasmijao i rekao „Ma nema šanse“.

Kako onda kada mama nakuha svega, je li joj kažeš mama daj mi malo bijelog mesa i malo riže?“, nastavio je sa pitanjima Enis što je kod prisutnih izazvalo smijeh.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

To jeste problem. Kada dođem kući kod mame, ona smatra kako sam mršav, pa mi nakuha svega. Onda primijenim taktiku, a to je da joj nađem najslabiju tačku, pa je pitam mama voliš li ti mene, a ona odgovara naravno kakvo je to pitanje, pa mama nemoj mi to molim te iznositi ako me voliš“, pojasnio je Tuka kako odolijeva ukusnim maminim jelima.

Kod Enisa je potpuno drugačija situacija, jer on kada svrati kod svoje mame, ona mu spakuje svega, pa čak i sol.

Ja kažem mama hvala, ali šta će mi sol, a ona na to - neka se nađe, jer možda negdje na putu staneš. I vjeruj mi to me je nekoliko puta spasilo, naročito zimi kada snijeg zapada na putu, a ja stanem i imam svega da posolim“, šaljivo je dodao Enis.

Najbrži među nama Amel Tuka, otkrio je kako je sve dječačke snove ostvario osim ovog kojeg Enis ovih dana živi u supermarketu gdje mu je sve dostupno. U kratkom razgovoru Amel je istakao kako je ponosan na činjenicu da je suprug i da je brzo uspio pronaći srodnu dušu. To je bilo najbrže vjenčanje ikada, pojasnio je Enis, jer po povratku iz Dohe sa osvojenom medaljom Tuka je odmah stao pred matičara. Kako su najbržeg čovjeka dočekali u Bingu i da li je trčao do izlaza, možete saznati u novom videu koji se nalazi na svim Bingovim društvenim mrežama.    

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.