MUSIC FESTA ZLATNA NIT

Prva noć Music Festa Zlatna Nit oduševila posjetitelje

Svoje karte možete kupiti na ulazu u festivalski resort

Prva noć Music Festa Zlatna Nit oduševila posjetitelje. Music Fest Zlatna Nit

Marketing

9.6.2023

“Bilo nam je fenomenalno, toliko smo se isplesali! Spavali smo veoma malo, probudili smo se gledajući u sunce iz našeg šatora. Jedva čekamo sljedeći dan!” - izjava je ovo jedne od posjetiteljica prvog izdanja Music Festa Zlatna Nit koji se održava od četvrtka 8.6. do subote 10.62023. u resortu Zlatna Nit u Bosanskoj Krupi (BiH).

U tri dana organizatori Stage Art i Zlatna Nit predstavljaju čak 9 vrhunskih headlinera u večernjem programu i 12 najboljih demo bendova iz cijele regije koji će se naći u dnevnom takmičarskom programu.

Finalni krug takmičenja demo bendova svaki dan na stage dovodi četiri demo benda, a u četvrtak su se predstavili grupa Retro iz Bihaća, Lorelei iz Karlovca, Ice on Fire iz Novog Mesta i Eho Radar iz Prijedora.

Večernji program otvorila je grupa The Croatian Pink Floyd Show, nakon čega je uslijedio nastup poznatog Van Gogha koji je usijao atmosferu, a do dugo u noć, posjetitelje je zabavljala Opća Opasnost koja je upravo na stageu Music Festa Zlatna Nit proslavila 30 godina postojanja! 

U petak sve posjetitelje očekuje drugi finalni krug takmičenja demo bendova od 13 sati, a večernji program počinje u 19 sati sa nastupom Helem Nejse, Divljih Jagoda i Let 3.

Svoje karte možete kupiti na ulazu u festivalski resort.

Sve informacije i dešavanja pratite uživo na društvenim mrežama Music Festa Zlatna Nit.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.