MASTERCARD CASHBACK

Uz Mastercard kartice i mobilni novčanik ostvarite cashback od 15 KM

Ostvarite 15 KM cashbacka plaćanjem Mastercardom preko mobilnog novčanika

Uz Mastercard kartice i mobilni novčanik ostvarite cashback od 15 KM. Mastercard

Marketing

1.12.2023

U užurbanoj svakodnevici mobilni telefon je mnogo više od uređaja kojim obavljamo pozive. Služi nam za dopisivanje, korištenje društvenih mreža, kao planer ili podsjetnik.

Uz sve ove mogućnosti koje pametni telefon nudi, i ne čudi činjenica da ne možemo zamisliti trenutak bez njega. Ali, jeste li znali da mobilni telefon postaje i vaš novčanik? Mogućnost plaćanja putem mobilnih novčanika, ne samo što je sigurno, već predstavlja brzo, praktično i jednostavno rješenje. Sve što vam je potrebno da biste svoj mobilni telefon pretvorili u sredstvo za plaćanje je Mastercard kartica i instalirana aplikacija mobilnog novčanika vaše banke. Ispratite jednostavne korake za instalaciju, povežite svoju Mastercard karticu sa aplikacijom - i dobili ste mobilni novčanik.

Uz Mastercard kartice i mobilni novčanik ostvarite cashback od 15 KM. Mastercard

A sada slijedi najbolji dio - dovoljno je da u decembru platite mobilnim novčanikom pet puta kod domaćih trgovaca bilo koji iznos i dobijate povrat novca u iznosu od 5 KM. Jedan korisnik može ostvariti maksimalno 3 povrata novca po kartici, što znači da cashback može iznositi čak 15 KM.

U promotivnoj kampanji u BiH učestvuju sve kreditne i debitne Mastercard kartice fizičkih lica izdatih od strane jedne od sljedećih banaka u Bosni i Hercegovini: UniCredit Bank d.d. Mostar, UniCredit Bank a.d. Banja Luka, Raiffeisen Bank d.d. BiH, NLB Banka d.d. Sarajevo, NLB Banka a.d. Banja Luka i ProCreditBank d.d. Sarajevo.

Proces plaćanja mobilnim novčanikom je izuzetno jednostavan i identičan beskontaktnom plaćanju koje obavljate karticama. Dovoljno je da približite mobilni telefon POS uređaju i da odobrite transakciju prepoznavanjem lica, otiska prsta ili sigurnosnim kodom za otključavanje telefona. Telefon ostaje u vašim rukama sve vrijeme, a vi u svakom momentu imate kontrolu nad procesom plaćanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.