RAIFFEISEN BANKA

Raiffeisen je najbolja banka u Bosni i Hercegovini

Ponosni smo što nas je renomirani magazin The Banker prepoznao kao vodeću organizaciju bankarskog sektora u Bosni i Herecegovini.

Raiffeisen je najbolja banka u Bosni i Hercegovini. Raiffeisen Banka

Marketing

4.12.2023

The Banker „Nagrade za banku godine“

Na svečanoj ceremoniji dodjele “Nagrada za banku godine” prestižnog magazina The Banker, Raiffeisen je zvanično proglašena kao dobitnik “Nagrade za banku 2023. godine u Bosni i Hercegovini”. Dobitnici su odabrani na osnovu sposobnosti za ostvarenje dobrih finansijskih rezultata uz istovremeno pretvaranje izazova u prilike, u dinamičnom poslovnom okruženju.

Raiffeisen je najbolja banka u Bosni i Hercegovini. Raiffeisen Banka

„Tim Raiffeisen zaposlenika svakodnevno predano radi kako bismo klijentima pružili najbolje moguće usluge, a takav rad je rezultirao ovim značajnim priznanjem. Ponosni smo što nas je renomirani magazin The Banker prepoznao kao vodeću organizaciju bankarskog sektora u Bosni i Herecegovini. Naravno, ova nagrada ne bi bila moguća bez naših klijenata, te im se želim zahvaliti na povjerenju koje nam ukazuju. Ova nagrada dolazi kao kruna inicijativa u okivru kojih veliku pažnju posvećujemo kreiranju radnog okruženja u kojem kolege imaju priliku učiti, usavršavati svoje talente i razvijati karijeru u inovativnoj i stimulativnoj sredini, a što ima izuzetno pozitivan efekat na korisničko iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata“, izjavio je Rainer Schnabl, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao: „Ujedno nas izuzetno raduje što je i naša matična kuća Raiffeisen Bank International proglašena za najbolju banku 2023. godine u Srednjoj i Istočnoj Evropi“.

Raiffeisen je najbolja banka u Bosni i Hercegovini. Raiffeisen Banka

The Banker se nalazi na čelu međunarodnog bankarskog izvještavanja od 1926. godine, a „Nagrade za banku godine“ smatraju se industrijskim standardom za bankarsku izvrsnost. Jedno su od najprestižnijih priznanja u globalnoj bankarskoj i finansijskoj industriji koje se dodjeljuje već 23 godine. Nagrade se dodjeljuju za izvanredna postignuća banaka na tržištima na kojima posluju, na osnovu finansijskih podataka, strateških ostvarenja, kao i inicijativa u domenu tehnologije, te proizvoda i usluga. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.