AKCIJA ŠTEDNJE

Akcija depozita ASA Banke - Izvrsna prilika za pametne štediše

Akcija ASA Banke: Izvrsne kamatne stope za štednju do kraja godine

Akcija depozita ASA Banke - Izvrsna prilika za pametne štediše. ASA Banka

Marketing

6.12.2023

Kraj godine u ASA Banci obilježit će izvanredna akcija oročenih depozita koja predstavlja priliku da oročite svoj novac, po fiksnoj kamatnoj stopi i do odličnih 2,50 %. Akcija traje do 31.12. i nudi značajne pogodnosti te priliku da pametno uložite u svoju finansijsku budućnost.

„U vremenu ekonomske nesigurnosti i fluktuirajućih kamatnih stopa, ASA Banka shvata važnost pružanja izvanrednih mogućnosti i stabilnosti svojim klijentima. Mi kroz ovu akciju želimo klijente podsjetiti na važnost pametnog ulaganja i štednje koja će osim sigurnosti donijeti i finansijsku dobit“, ističu iz ASA Banke.

Štednja oduvijek predstavlja priliku da sebi osiguramo bezbrižnost i sigurnost, a stabilan domaći bankarski sektor, uz pouzdan sistem za osiguranje depozita, pruža garanciju stanovništvu da svoja finansijska sredstva čuvaju u banci. Oročena štednja omogućava klijentu da svoj novac u domaćoj i stranoj valuti deponuje na unaprijed određeni period na svoj štedni račun u Banci i ostvari dodatne prihode.

- Naša akcija oročene štednje nudi stope koje nisu samo konkurentne, nego i fiksne tokom cijelog perioda otplate osiguravajući da vaš zarađeni novac bolje radi za vas - dodaju iz ASA Banke.

Akcija oročenih depozita nudi mogućnost oročenja u domaćoj i stranim valutama na period 13, 25, 37, 48 mjeseci, i to bez definisanog minimalnog iznosa i sa fiksnom ugovorenom kamatnom stopom za cijeli period oročenja.

Za više informacija o akcijskoj ponudi ASA Banke, ali i drugim proizvodima i uslugama koje su u ponudi posjetite web stranicu www.asabanka.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.