VALENTINOVO

Bliži nam se Dan zaljubljenih, a mi imamo savršene prijedloge za večeru, shoping i najljepše cvijeće

U ovom vodiču pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste ove Valentinovo napravili nezaboravnim

Bliži nam se Dan zaljubljenih, a mi imamo savršene prijedloge za večeru, shoping i najljepše cvijeće. Valentinovo

Marketing

14.2.2024

Valentinovo je sve bliže, a s njim dolazi vrijeme ljubavi, romantike i poklona koji izražavaju duboke osjećaje prema voljenoj osobi. Ako tražite savršen poklon za svoju partnerku ili partnera, ne brinite se, jer smo za vas pripremili inspirativan vodič koji obuhvata raznolike ideje – od klasičnih gesti ljubavi do originalnih poklona koji će zasigurno razveseliti vašu ljubavnu polovinu. Bez obzira jeste li u potrazi za romantičnim gestama, personaliziranim poklonima ili idejama za zajedničke doživljaje, u ovom vodiču pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste ove Valentinovo napravili nezaboravnim.

Večera u Bossinu

Za savršenu Valentinovu večeru prepustite se čarima romantike u restoranu Bossino! Uz svijeće i ugodnu atmosferu, doživite nezaboravne trenutke uz ukusne specijalitete našeg menija, kreirane s ljubavlju. Odaberite između raskošnih jela i delikatnih zalogaja, uz vrhunska vina koja će upotpuniti vaše iskustvo. Uživajte u nezaboravnoj glazbi i prelijepom ambijentu dok zajedno slavite ljubav i bliskost. Rezervirajte stol što prije na broj 060 30 40 225 i priuštite sebi i voljenoj osobi romantičnu večer koju ćete dugo pamtiti!

Bliži nam se Dan zaljubljenih, a mi imamo savršene prijedloge za večeru, shoping i najljepše cvijeće

Shoping u GEMI

GEMA je već dugo sinonim za kvalitetu, a danas imaju izvanredne ponude. Ako sanjate o cipelama iz vaših snova, ne tražite dalje - upravo ih možete pronaći u prodajnim salonima GEMA. Uoči Dana zaljubljenih i u nadolazećim danima, već snižene cijene dodatno su smanjene, a na blagajni vas očekuje dodatni popust od 10 posto na sve proizvode. 

Bliži nam se Dan zaljubljenih, a mi imamo savršene prijedloge za večeru, shoping i najljepše cvijeće. Gema

VJETRENJAČA BY SELMA

Cvijeće protkano poezijom naša je inspirativna vodilja. Emocija, kreativnost i dugogodišnja porodična tradicija su nas pečat kvaliteta i profesionalnosti koji traje decenijama. Cvjećara Vjetrenjača simbol lijepih vremena, romantike, stihova mnogih ljubavi proživljenih kroz ljupke cvjetne aranžmane.

Od sada cvjećara Vjetrenjača se nalazi i na novoj lokaciji, u UNITICU na adresi Fra Anđela Zvizdovića 1, prekoputa restorana. 

Bliži nam se Dan zaljubljenih, a mi imamo savršene prijedloge za večeru, shoping i najljepše cvijeće. Vjetrenjače by Selma

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.