ASA BANKA I JPBH POŠTA

Brzo i lako do svake valute kroz najširu mrežu mjenjačnica BH Pošte i ASA Banke

Partnerstvo za brzu i efikasnu zamjenu valuta

Brzo i lako do svake valute kroz najširu mrežu mjenjačnica BH Pošte i ASA Banke. ASA Banka i JPBH Pošta

Marketing

19.2.2024

ASA Banka, vodeća domaća banka posvećena inovativnim bankarskim rješenjima, prepoznala je sve veću potrebu domaćeg stanovništva za zamjenom stranih valuta, pa je u saradnji sa JP BH Pošta proširila mrežu mjenjačnica na čak 250 lokacija širom FBiH. Time je lokalnom stanovništvu, ali i sve brojnijim turistima omogućen jednostavan, brz i efikasan način zamjene valuta.

JP BH Pošta, kao ovlašteni mjenjač, omogućava kupovinu i prodaju efektivnog stranog novca, zadovoljavajući različite potrebe korisnika, a ASA Banka u skladu sa konkurentnim finansijskim praksama, nudi povoljne devizne kurseve pružajući veću vrijednost za valutne transakcije.

ASA Banka je ponosna što je udružila snage s JP BH Pošta u unapređenju usluga mjenjačnice. Udruživanjem snaga nastojimo pružiti sveobuhvatno i učinkovito rješenje koji je u skladu s različitim potrebama domaćeg stanovništva ali i današnjih putnika. Dostupnost pouzdanih mjenjačkih usluga važno je za pozitivno korisničko iskustvo, a ovo partnerstvo to osigurava" – ističu iz ASA Banke.

Ugovori poput ovog sa ASA Bankom pokazuju da domaćim kapacitetima ostajemo među vodećim poslovnim kompanijama u državi” – poručuju iz JP BH Pošta i dodaju: “Saradnja sa ASA Bankom predstavlja našu opredjeljenost da pratimo potrebe korisnika te da dodatno poboljšamo naše usluge”.

Ovo strateško partnerstvo između ASA Banke i JP BH Pošta ne samo da jača predanost pružanju izuzetne korisničke usluge, već ima za cilj optimizirati i pojednostaviti usluge mjenjačnice, osiguravajući brzu, jednostavnu i efikasnu zamjenu novčanih valuta. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.